rólam

A Design gonolkodás és én

Pintér Netti

"Jó összefutni veled erre egyedül képtelen lennék" Dr Kollárné Déri Krisztina


Drága Olvasó!

Juhászné Pintér Anett Design thinking a tervezői gondolkodás szakértője vagyok, rendelkezem LIFE és business  életvezetési, üzleti tanácsadó minősítéssel. Rendelkezem továbbá IACM-CBLC nemzetközi tanácsadói fokozattal. A Rezilienciáért, azaz az Életminőség, és a Szervezeti Kultúra Javításáért Alapítvány tiszteletbeli tagja vagyok. Dolgoztam multinacionális vállalatnál, és középvezetőként állami cégnél. A szakterületem az értékesítés volt. 2017-ben olvastam Kellő Éva könyvét a különböző coaching alapokról. Ekkor lettem híve az Ontológia (Design) Coachingnak. Elvégeztem Dr. Kollár József phd, és Dr. Kollárné Déri Krisztina Desing Coaching, mediátor képzését, és innentől kezdve magával ragadott a gondolkodásuk, a módszertanuk. Lelkesen tanultam, és ahogy a gyakorlatban is adaptív módszert ismertem meg, úgy lett egyre jobban az életem része ez a gondolkodás. Ma már ez a Design gondolkodás határozza meg a munkámat, és ezzel segítek embereknek elérni céljaikat, megtalálni kérdéseikre a választ. Tréner végzettséget, és vállalti felnőttképző végzettséget a gödöllői felnőttképző intézetnél szereztem. Mindkét képzés 1-1 éves volt.

KÜLDETÉS

A blogomnak a Szkafander nevet adtam. A szkafander az űrrepülések alapvető eszköze, többrétegű ruha, amelybe olyan életfenntartó, és munkavédő eszközöket építettek, amelyek rendszert alkotva, képesek életben tartani egy embert a világűr ellenséges körülményei között. Nincs a névválasztással különösebb mondanivalóm. Vagy mégis? 

Értékrendem több összetevőből áll, a minőség, a szépség, a munka, az eredményesség, fontos a számomra. A témák amikről olvashatsz a blogomban azok a szerepeinkből adódnak, a nőiség adott, a munka választott. Küldetésem a bloggal, az emerek problémáinak megjelenítése, minőségi helyre emelése. A felelősség vállalás tudatosítása, a saját életük állapotáért, minőségéért. Azoknak ajánlom a blogomat, akik saját útjukat járva a privát boldogulásokért is készek tenni.

Az ontológiai kérdéseken alapuló tanácsadás nem egy előre megszerkesztett forgatókönyvet ajánl. Nem mondja meg, hogyan kell viselkedni, mit jelent boldognak lenni, hogyan kell élni, ki a jó apa, milyen a nagyszerű anya, a felelős munkavállaló, a követhető vezető. Olykor olyan váratlan szituációk is előállhatnak életünkben, melyeken már nem tudunk úrrá lenni meglévő készségeinkkel. Ilyen válsághelyzetekben segít a design gondolkodás a regeneráció (azaz a probléma megoldását lehetővé tevő új kognitív struktúrák és viselkedésmintázatok létrehozása, tanulás, mediációs módszerek elsajátítása és ilyen irányú szolgáltatások igénybevétele. Fontos, hogy ügyfeleim igényeit de-standardizálhatóvá tegyem, azaz mindenki magához igazíthassa szolgáltatásaimat, mégis standardizalt módszereket alkalmazok kiváló eredményekkel.

Támogató tevékenységem nem pszichoterápiai tevékenység.

Keress telefonon: 36-30-310-0461

Szép napot, Netti a Te Design támogatód