user avatar

Ajándékozz coaching élménybérletet karácsonyra

Pintér Netti 2019-11-28

5 ok, hogy miért válaszd magadnak coachot karácsonyra


Ajándék Neked, mert Te vagy a legfontosabb, a Te nyugalmad, és minőségi életed.

Mi lenne ha idén magadat választanád karácsonyra, és megoldanád az életedben ismétlődően felmerülő nehézséget, fáradalmakat okozó helyzeteket?

Mi lenne ha a 2020-as év kiszámítható, nyugodt, és örömteli lenne?

Mi lenne, ha úgy kelnél fel, hogy nem a környezeted alakítja az életedet, hanem Te magad, mindezt úgy, hogy nem kell felrúgnod az eddig elért eredményeidet, nem kell elválnod, felmondanod a munkahelyen...stb.?

Mi lenne, ha az ami leginkább foglalkoztat a számodra megelégedést hozó eredmény hozná?

Mi lenne, ha örömteli módon, nem fogcsikorgatva, végre elérnéd a céljaidat?

Mi lenne, ha elégedett lennél magaddal?

Mire válaszlehetőség a coaching típusú tanácsadás? 

Azokra a helyzetekre, melyek régóta foglalkoztatnak, és valahogy nem tudod számodra elfogadható eredménnyel megoldani. Néhány példát felsorolok, hogy konkrétabb legyen, mire is megoldás az általam vezetett coaching.

Amikor nem szeretsz bejárni dolgozni, már elvesztetted a munka iránti lelkesedésedet, csak a pénzért dolgozol, és alig várod, hogy leteljen a munkaidőd. Munkahelyi konfliktusok a főnökkel, a kollégákkal, olyanok, melyek megakadályozzák, hogy megelégedést, sikert, elismerést jelentsen számodra munkába járni. Amikor nem tudod megfelelően elmondani az ötleteidet, nem tudod kifejezni magad, vagy izgulsz, és ez miatt lemaradsz dolgokról, vagy a kollégákkal főnököddel nem tudod kialakítani azt a kapcsolatot ami amúgy a tudásod megmutatásához szükséges lenne.

Amikor úgy érzed, hogy a párkapcsolatod, csak megszokott feladatok, és logisztikai egyeztetések sora. Amikor, már a legkisebb szikrára is lángba borul a fejed, és már nincs türelmed megoldani, megbeszélni a családi dolgokat, mert veszekedés lesz a vége. Amikor azt érzed egyedül maradtál a párkapcsolatban. Amikor úgy érzed, hogy csak a gyerekek miatt vagytok együtt, vagy legalábbis nem látsz jelenleg mást a kapcsolatotokban csak a gyerekek felnevelésének feladatát.

Amikor nem tudsz számodra elfogadható párt találni. Vagy azért, mert már sokat kísérleteztél, vagy azért, mert még nem is kezdted el keresni, nem érzed magad elég magabiztosnak, hogy megtedd az első lépést.

Amikor nem hiszel magadban.

Amikor az önismeretedet szeretnéd fejleszteni, hogy még jobb legyél.

Ha a fent felsorolt helyzetek valamelyike ismerős számodra, akkor szeretettel ajánlom Neked a Szkafander.com coaching szolgáltatását. Remek lehetőség a coaching számodra, hogy megold az életedben jelen lévő nehézségeket akadályokat a coaching segítségével. 

Vásárolj három alkalmas coaching bérletet, és érez át azt a szabadságot, magabiztosságot, amelyet a coaching adhat neked. Miért élnéd nehezen az életet, amikor lehet könnyen is?

Néhány eddigi coachee véleménye a coachingjaimról:

"A design coaching számomra részletesebb, kreatívabb, lazább önismeretet jelent. A saját személyemre hajlított módon kaptam meg a megfelelő információkat, amire épp ott és akkor abban a helyzetben szükségem volt! Hálás vagyok Pintér Netti szaktudásáért, munkájáért, egy új látásmódot kaptam, képes vagyok új irányból tekinteni az adott élethelyzetekre. Netti nagyon kellemes személyiség, fantasztikus beszélgetőpartner és kiváló szakember!" Madi Kornélia

"Fókuszba állította a céljaim." Szabó Csilla

„A kutatások szerint a coaching megtérülése anyagiakban mérve is többszörös, nem beszélve a pozitív érzelmi hozadékokról: a biztonságról, a "fontos vagyok és támogatnak, amikor szükségem van rá" érzésről, a konfliktus helyzetek csökkenéséről, a jobb minőségű szakmai és emberi működésről” - Medgyesi Kriszta. HR portál Coachinggal a jobb életért.

"Nagyon jó élmény volt Netti a coaching, sokszor eszembe jutnak az iránymutatások és az út a felismeréshez. Köszönöm!" Csilla Lange

"Köszönöm a figyelmedet és a profizmust, amivel ezt a design coaching-ot végigviszed a nyitott és érdeklődő embereken. Nálam nagyon működik!" Abonyi Anita

Ne habozz, ne halogass, ne magyarázkodj, vedd kezedbe a sorsod, és formáld olyanra az életedet végre, amit mindig is szerettél volna coachinggal.

Várlak szeretettel, keress, írj, hívj fel telefonon : Netti a Te coachod

Tel: 36-30-310-0461

email: pinternetti@gmail.com

Vegye fel velem a kapcsolatot!