user avatar

Minden több, mint aminek látszik, coaching Neked

Pintér Netti 2019-01-12

Keressük a rendben a kalandot, és a kalandban a rendet


Minden több, mint aminek látszik

Sziasztok, jó hétvégét! Az Ikeába készülök menni, az új irodámba bútorokat keresek az oldalukon, és mit találok? Persze, hogy design coach vagyok!  https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t4c/1/16/1f642.png A négy falon túl rovatukra bukkantam, és ott találtam egy cikket ebből hoztam egy idézetet, mely igen tanulságos, és a kész jó tanácsok eredményét is bemutatja. Lehet tanácsokat osztogatni, vezetőként szülőként...., azonban ne lepődjünk meg, ha az eredmény az lesz, mint a kész házaknak a sorsa. Lebontják őket, és az elemeiből újat készítenek. Igazi kreatív destrukció. Illetve tanács befogadójaként is meg van a szabadságunk. hogy a kapott információt, újrahasznosítsuk a saját világlátásunk szerint, egy új dolgot építsünk az elemekből. Ebben a minőségben támogatlak coachként. Keressük a rendben a kalandot, és a kalandban a rendet. Miért nehéz dolog ezt gyedül megtenni, mert folyamatosan ellentmondásos helyzetekkel találkozunk, és a szubjektivitásunk megtéveszt, félrevezet.
"Akkor érezhetjük valóban otthon magunkat, ha DÖNTÉSEKET hozhatunk. A 100 000 főt számláló jordániai menekülttáborban-sorban állítottuk fel a sátrakat – ők lebontották és a sajátjukká alakították őket.” Kilian Kleinschmidt. 
„Menekültekkel és elkeseredett bevándorlókkal foglalkozom, akiknek háború és katasztrófák miatt kellett elhagyniuk az otthonaikat” – mondja.


Ha szeretnéd az életed minőségét megváltoztatni, keress meg, vedd fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken: +36-30-310-0461, pinternetti@gmail.com

 

 

 

Vegye fel velem a kapcsolatot!