user avatar

DECEMBER A CÉGEK HÓNAPJA A SZKAFANDEREN

Pintér Netti 2018-12-03

A DESIGN COACHING, MEDIÁCIÓ alkalmazásával a nyereségnövelésért, nyereség megtartásért.


 DECEMBER A CÉGEK HÓNAPJA A SZKAFANDEREN                                             

 

CSAK EGY SZEMÉLY, VAGY A SZEMÉLY, MINT MUNKAVÁLLALÓ, ÉS ERŐFORRÁS

A DESIGN COACHING, MEDIÁCIÓ alkalmazásával a nyereségnövelésért, nyereség megtartásért.

 

1.    Belső kommunikációs tréning. A tréning a standard, cselekvést ösztönző kommunikáció, nonverbális kommunikáció elsajátítását célozza. A tréning célja olyan kommunikációs stílust megtanítani a résztvevőknek, mellyel magabiztosan képesek feltárni gondolataikat és véleményüket, anélkül, hogy megbántanának másokat.

 

2.    Stressz kezelési tréning, Kompetenciák fejlesztését célzó tréning. A tréning célja olyan módszerek és gyakorlatok megismertetése a résztvevőkkel, melyek tudatosítása és rendszeres használata segít a hétköznapi élet stresszhelyzeteinek megélésében, és a stressz hatásaival való megküzdésben tesztek alkalmazása a személyiség jegyek, környezethez való viszonyulás megállapítására.

 

3.    Burnout tréning, hogy támogatást nyújtson a vezetőknek felismerni beosztottjaikon a burnout jeleit és megelőzni a teljes kiégést, növelje a lojalitást, motiváltságot.

 

4.    Reziliencia növelő tréning, a rugalmas lelki állóképesség fejlesztése. A tréning célja, hogy a résztvevők képesek legyenek a folyamatosan változó elvárásokhoz, az állandó készenléthez és változásokhoz úgy alkalmazkodni, hogy optimisták és egészségesek maradjanak. Célunk, hogy a tréningezők feltárják és képesek legyenek használni azokat az erőforrásaikat, amikből erőt tudnak meríteni, hogy ne gyűrje le őket a stressz.

 

5.    5. Design gondolkodáson alapuló tanácsadás, coaching

Az egyéni tanácsadás alkalmával olyan örömteli megoldásokat keresünk a meglévő és fejlesztett képességekkel, amelyek új távlatból mutatja meg a környezetet, és a vele kapcsolatban lévő embert. A Designgondolkodáson alapuló Coaching remek eszköz arra, hogy jobban érezd magad a bőrödben, többet törődj magaddal, változz, fejlődj és lépéseket tegyél a pozitív célok érdekében. A boldogság sokszor nem láthatatlan csak észrevétlen. Tegyél most magadért, és a környezetedben lévők sikeréért, ha nagyon elfoglalt vagy, és nincs kedved utazni, parkolót keresni, akkor felajánlom az online Design Coaching lehetőségét, így ki sem kell mozdulnod otthonról a boldog kiegyensúlyozott életért.

 

Az első alkalom díjmentes, mert a legfontosabb a Te igényed. Mit szeretnél elérni, milyen erőforrásaid vannak, milyen körülmények között kell elérned...? Az első találkozás, amikor kialakul egy benyomás a közös munka elindításáról. Amikor tudunk beszélgetni a helyzetedről, érzéseidről, kérdéseidről, amikor beszélgetünk a Design Coachingról, amikor sokat kérdezünk egymástól. (ez a későbbi találkozások alakalmával is így lesz) Amikor eldöntheted, hogy én vagyok-e a Te embered, és szeretnél-e velem dolgozni az álmaid, terveid kialakításában, megvalósításában. Várlak szeretettel személyesen, vagy online.

 

A coaching, és mediáció a szolgáltatói szektorban helyezkedik el, így az alkalmazott módszertanokat a megbízó igényeihez kéréseihez, elvárásaihoz és stratégiáihoz igazodnak.

 

Miért van minderre szüksége a cégeknek?

 

„A második ipari forradalom idején kezdi el Frederick Winslow Taylor vizsgálni, mik lehetnek azok a tényezők, amik a dolgozók munkáját termelékenyebbé tehetik az adottságain, szaktudásán kívül. Taylor az, aki „The Principles of Scentific Management” (A tudományos irányítás alapelvei) című munkájában először elemzi a munkafolyamatot, válasz keresve arra, hogy az addig ismert és elismert elemeken kívül milyen egyéb tényezők hathatnak az eredményességre. Így Taylor lesz az, aki felismeri, hogy a munkás hozzáállása is befolyásolja a hatékonyságot. S ennek következtében fontos szerepet kap vizsgálataiban, hogy milyen eszközökkel növelhető az eredményt is befolyásoló hozzáállás. Ez annak ellenére így volt, hogy Taylor valójában még nem foglalkozott behatóan az emberi lélekkel. „ (Vekerdy, 2008.)

Különösen felértékelődik a kérdés, ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy korunk információ gazdag társadalmában a tudás, a szervezeti és a humán képességek felértékelődtek, a cégek versenyelőnye a humán tőkéjük minőségében rejlik.” (Szemes 2001, 1.o.)

 

Hogyan valósul mindez meg?

 

Coaching, és tréning műfaj ötvözésével.

 

A Coaching egy interaktív, személyiségközpontú tanácsadó, és kísérő folyamat. A coaching középpontjában az ember van. Az emberi igények figyelembe vételével új lehetőségeket ad a problémák megoldására, úgy, hogy nem jelent kockázatot az eddigi eredményeket tekintve.

A tréning olyan komplex képzési, továbbképzési eljárás, módszerek összessége, amely kifejezetten bizonyos kompetenciák megszerzésére irányul, erre készít fel.

 

Pintér Netti Design Coach, a tervezői gondolkodás szakértője vagyok, rendelkezem mediátor képzettséggel, LIFE és business Coach életvezetési, üzleti tanácsadó minősítéssel. Rendelkezem továbbá IACM-CBLC nemzetközi tanácsadói fokozattal. A Magyar Coachszövetség, a Rezilienciáért, azaz az Életminőség, és a Szervezeti Kultúra Javításáért Alapítvány tiszteletbeli tagja vagyok.

 

Kérdéseivel, ajánlatkérésével forduljon bizalommal hozzám.

 

pinternetti@gmail.com

+36-30-310-0461

https://szkafander.com/

https://prezi.com/p/fqktio6ms3zf/design-coaching/

 

 

Vegye fel velem a kapcsolatot!