user avatar

MI MOST A LEGNAGYOBB KIHÍVÁSOD, MI FOGLALKOZTAT LEGINKÁBB?

Pintér Netti 2018-02-11

Alakíts ki magadnak egy olyan életet, amelyben jól érzed magad, és nem kell feladnod az álmaidat, amelyben önmagad lehetsz. Coaching minden napra.


MI MOST A LEGNAGYOBB KIHÍVÁSOD, MI FOGLALKOZTAT LEGINKÁBB?

Alakíts ki magadnak egy olyan életet, amelyben jól érzed magad, és nem kell feladnod az álmaidat, amelyben önmagad lehetsz.

Akár életvezetésről, párkapcsolatról, munkáról legyen szó a coaching a legjobb megoldás a számodra.

Hogy miért?

  • Mert professzionális keretek között, tudod megoldani a helyzetedet. Nem kell kitalálnod, felfedezned, kísérletezned, a megoldáson. A szakemberrel, mint támogatóval időt, energiát, és pénzt spórolsz, hisz a sikertelen, eredménytelen kísérletezésekkel már a padlás is tele van, már nem adaptív. Mennyi időd van a kísérletezésekre, van elég energia, pénzforrásod az „elágazó ösvények” útján megtalálni a helyes utadat? Lehet próbálkozni a végtelenségig, örök vágyódások közepette, és vágytól vágyig keresgélni a legvonzóbb megoldást, és lehet boldog életet is élni.
  • Mert önmarcangolás, bizonytalanság nélkül, tudsz egy kiszámítható életet kialakítani magadnak.
  • Mert nem kell félned, hogy a „mindenkinek bevált recept”, neked is azt a fényesen csillogó eredményt hozza-e amit a reklámokban olvashatsz. Nincs két egyforma ember, ezért sincs mindenkire alkalmas használható megoldás. Mindenkinek egyedi élet tervet kell kialakítani, ebben segít neked a coach, a saját kompetenciáiddal, motivációddal, értékrendszereddel.
  • „Környezetbarát”, hisz újrahasznosítja a rég elfelejtett, vagy soha nem használt képességeidet, és ezzel a környezeted sem terheled, sőt a Te sikereiddel a környezeted is sikeresebb lesz. A sikered, nyugalmad, a családod, kollégáid, üzletfeleid is érzékelni fogják.
  • A coaching olyan mint a „pillangó hatás”: A pillangóhatás vagy pillangóeffektus kifejezés magába foglalja a kiindulási tényezők fontosságát a káoszelméletben. Az alapelv az, hogy egy kaotikusan viselkedő állapotjelzővel bíró dinamikus rendszerben a kezdeti feltételek apró változásai véletlenszerű folyamatok pozitív visszacsatolásai révén nagymértékben megváltoztathatják a rendszer hosszútávú működését. A pillangóhatás felismerésének jelentősége, hogy a bonyolult rendszerek, például az időjárás vagy a tőzsde változásait nehéz belátható időn belül megjósolni. Ez azért van, mert bármely véges modell, ami megpróbál szimulálni egy rendszert, kénytelen elhagyni valamennyit a kezdeti tényezőkből. Ily módon az előrejelzések egy bizonyos idő után hasznavehetetlenek. (Meglévő viselkedési minták). A bonyolult rendszerek közé tartozik az emberi pszichikum is.
  • Mindenkinek adott a lehetőség a coaching szolgáltatás igénybevételére, mely segít szélesebb rálátást kapni;


- segít a tudatosság, az egyéni teljesítmény növelésében;
- segít felismerni és kielégíteni a coachee igényeit;
- segít abban, hogyan kell nagyobb odafigyelést teremteni az erősségekre, gyengeségekre, tanulási és fejlődési lehetőségekre, kompetenciákra.

 

Ha szeretnél többet törődni önmagaddal, ha szeretnél törődni a céljaiddal, akkor jelentkezz be egyonline, vagy személyes  coachingra e-maiben, telefonon, keress meg, és segítek Neked a megvalósításban.

Addig is szép napot, Netti

Vegye fel velem a kapcsolatot!